LA CITA DEL MES

LA CITA DEL MES

15 de marzo de 2019

TEATRERS !!!


Com van els assajos de les obres? Segur que molt bé! Queden pocs mesos i poques hores d'assaig però segur que sortirà molt bé! 

Avui us portem una proposta familiar que només serà aquest cap de setmana a Barcelona. 
Us agraden les titelles??? 



"Un titellaputxinel·li o tereseta (a Mallorca), també anomenat porrito (al País Valencià) és una figura o un ninot que es mou de manera que sembla que no el mou ningú. Hi ha titelles de molts tipus i acostumen a mostrar-se en uns teatrets especials. "

Resulta que només aquest cap de setmana, dissabte 16 i diumenge 17, al Poble Espanyol de Barcelona hi teniu una cita molt especial per que hi podreu trobar: 
El "FESTIVAL DE TITELLES DE BARCELONA" 

I, a més a més, aquest any és encara més especial que els altres ja que, el festival, celebra el seu 10è aniversari! 🎉🎉🎉


ℹ️ Al festival hi podreu trobar marionetes txeques, de guant, de taula, de fil, de tija, muppets i ombres xineses que tornaran a ser els amfitrions del Poble i rebran nens i adults amb els braços oberts. Ells seran els encarregats d’explicar-vos històries fantàstiques i increïbles en diversos espais, des del Monestir al teatre, passant per diverses places del recinte.
Hi podreu trobar 13 espectacles diferents, d'aqui i d'altres d’internacionals, i més de 60 funcions  que es representaran en diversos horaris i espais. Dos dies de màxima diversió en els quals nens i nenes de totes les edats –també nadons!– deixaran anar la seva imaginació, coneixeran apassionants personatges i viatjaran arreu del món a través d’històries apassionants d’entre 10 i 50 minuts de durada. I a més, podran convertir-se en titellaires durant una estona manipulant titelles de diversos formats. I per als més petits (de 0 a 3 anys), hi haurà una zona d'esbarjo pensada només per a ells! ℹ️

https://www.teatrebarcelona.com/espectacle/festival-de-titelles-de-barcelona-2019?funcio_id=159993 

Aprofitant aquest cap de setmana tant especial, aprofitem per a recomanar-vos diverses companyies de teatre de titelles d'aquí i que fan espectacles en diferents sales de Catalunya. 

L'Estaquirot Teatre: 

Una companyia fundada l´any 1973, que es dedica  als espectacles per a públic familiar, en els que es barregen la comicitat i l'expressivitat que  d'actors amb la màgia i l'espontaneïtat dels titelles.




Zipit Company: 

Una Companyia de teatre de titelles creada el 2011 ubicada entre Tiana i Arenys de Mar. La companyia treballa per fer espectacles de titelles d’alta qualitat per transmetre històries màgiques d’aventures, emocions i sensacions per a tota la família.



Xip Xap: 

Una companyia de teatre, animació, titelles i de tot el que fa referencia a fer passar una bona estona a petits, mitjans i grans. Esperem que us divertiu. Per cert pels que no ens conegueu encara, dir-vos que som de ponent, per ser més exactes de la bonica ciutat de Lleida.




L'Estenedor Teatre: 
Una companyia amb una trajectòria marcada per reptes professionals i artístics. Una realitat molt versàtil que ha construït un discurs i un estil propis, gràcies als més de 30 espectacles i més de 35 anys d’història, tot rodant a arreu del país, l’Estat i  l’estranger, amb obres de creació pròpia i adaptacions i sempre a la recerca d’emocionar al públic.





Esperem que hagueu gaudit el post i que també gaudiu d'aquest cap de setmana de titelles! 

A continuació us deixem un link on podeu trobar diferents espectacles de titelles a barcelona:



Salut, titelles i teatre!

MeritxellEnricJordi i Albert. 

🎭

No hay comentarios:

Publicar un comentario