LA CITA DEL MES

LA CITA DEL MES

29 de marzo de 2019

TEATRERS !!!



Com ja us vam dir al post anterior: El passat dimecres 27 de Març va ser el nostre dia...el DIA MUNDIAL DEL TEATREQue vau anar a alguna de les activitats que es van fer? O bé potser a veure algun teatre per dins? Heu aprofitat algun dels descomptes que hi ha per anar al teatre? Per si decàs, aquí us tornem a deixar el link on podreu trobar diferents espectacles teatrals de Barcelona i rodalies:

Avui us portem dos festivals ben diferents i alhora molt relacionats amb el teatre. ⬇️

Us agrada riure?¿ Amb quines bromes rieu més ?¿ Ja rieu prou?¿ 

Riure ens aporta un munt de beneficis, i Chaplin ja ho sabia. 

"Un dia sense riure, és un dia perdut"

Sabeu qui és Charlie Chaplin? ⬇️

{   Charlie Chaplin : Charles Chaplin, Charlie Chaplin o encara més conegut aquí com a Charlot, va ser un actor que va ser un dels millors mims i pallassos de la història del cinema. Actuava, dirigia, escrivia els guions, componia la música i produïa les seves pròpies pel·lícules. 
El seu principal personatge era Charlot, un rodamon amb molta classe. La seva vestimenta típica era una corbata estreta, unes sabates i uns pantalons balders, un barret fort i un bastó de bambú. La cara adornada amb un bigoti esquifit.}}}}


😂😂😂😂

Així doncs si us agrada riure i fer riure (com a Chaplin), us informem que s'acosta el mes d'Abril, la setmana santa i, amb ella, el 12è Festival Còmic  de Figueres i l'Empordà. Per tant, si no teniu on anar aquesta setmana santa, nosaltres us animem a riure de valent en aquest festival.


Què és el Festival Còmic? 
Un festival per a plorar de riure tant de dia com de nit. Humor absurd, poètic, físic, màgic, sarcàstic; humor blanc, negre, rosa, verd; artistes i companyies de Kènia, Nova Zelanda, Bèlgica, Suïssa, Argentina, Espanya, Catalunya. Un aparador del millor humor del moment. Espectacles gratuïts i a preus assequibles.

Quin tipus espectacles hi podem trobar?
Espectacles d'humor absurd, poètic, físic, màgic, sarcàstic; humor blanc, negre, rosa, verd; artistes i companyies de Kènia, Nova Zelanda, Bèlgica, Suïssa, Argentina, Espanya, Catalunya. Un aparador del millor humor del moment. Espectacles gratuïts i a preus assequibles. 

On es fa?

A Figueres. 

Quan es fa?
Del 17 al 21 d'abril de 2019. (Setmana Santa)



I és que als ens dediquem al teatre ens encanta riure, i fer riure, però també ens agrada molt la dansa, la música, el cinema entre d'altres arts que molts cops formen part de les obres de teatre i en són companyes inseparables. Per això, avui us parlarem d'un altre festival, en aquest cas un festival de DANSA que es fa a l'àrea metropolitana de Barcelona: el festival DANSA METROPOLITANA



Què és la Dansa Metropolitana?
Són espectacles de dansa que es fan als carrers, les places, els teatres, els metros, transports, cinemes i altres indrets de diverses ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. 
Dansa de molts estils i per a tothom que sorprendran el públic i propostes que el convidaran a ballar per a  celebrar la dansa i les arts del moviment.

On ho podem veure ?
A Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de GramenetEl Prat de Llobregat, Sant Cugat del Vallès i Viladecans.

Quan? Fins el 31  de març.



"Ballem, ballem, sinó estem perduts" 
Qui és Pina Bausch? ⬇️



{   Pina Bausch: Va ser una ballarina, coreògrafa, professora de dansa contemporània, i també directora del Tanztheater de Wuppertal. És considerada una de les primeres ballarines de la dansa teatre, per la seva manera de formar i dirigir, i els espectacles plens d'emocions.  En la dansa teatre, és la figura més important i diversos artistes l'han imitat. També va ser de les primeres a coreografiar moviments dels actors de teatre. }}}}


Ja ho sabeu Teatrers: A riure, a ballar i a gaudir molt d'aquests dos festivals!


Salut  i teatre! 🎉

MeritxellEnricJordi i Albert. 

🎭

No hay comentarios:

Publicar un comentario