LA CITA DEL MES

LA CITA DEL MES

23 de noviembre de 2018

TEATREROS !!!


És divendres, i avui tindrem dos post al blog. El primer, sobre una dinàmica que ha fet la Meritxell amb els nois i noies de 6è i el segon post serà sobre propostes de teatre, el tindreu penjat a les 17h. 

Anem per el primer⤵️

La Meritxell Donaire porta alguns grups de l'activitat de Teatre, entre ells el grup de 6è. Avui ens proposa aquesta dinàmica: 


Amb el grup de 6è de divendres treballem el diàleg per parelles posant-hi  l'entonació i interpretació que el personatge requereix. 

Abans però, amb dinàmiques com El guia de confiança, en què per parelles ens deixem portar pel company només amb el contacte de la mà o escoltant la seva veu suau, establim un llaç amb l'latre que ens ha de servir després per a la interpretació que durem a terme.


Un cop acabat l'exercici del guia i basant-nos en un fragment de Tom Sawyer, donem vida a dos personatges que s'enfronten en un diàleg breu però ple de càrrega emocional.

Més abaix hi trobareu un video on us mostrem imatges i moments d'aquestes dinàmiques. 


TOM SAWYER: 

Les aventures de Tom Sawyer és el relat d'uns mesos en la vida de Tom Sawyer, un nen que viu en una ciutat petita del sud-oest dels Estats Units a la vora del riu Mississipí. Criat per la seva tia Polly, que el vol de cor però que el sotmet a una disciplina que se li fa absurda i desagradable, Tom contempla el món d'una manera molt diferent de com ho fan els adults amb els quals ha de conviure. Precisament perquè existeix aquest distanciament, ens entreté amb les seves reaccions divertides i nobles. Més agrest i rebel contra aquest univers de la gent gran és el seu amic Huckleberry Finn, el company ideal de Tom, que és envejat pels altres nens que contemplen en la seva vida una forma d'existència que a ells els agradaria portar. Junts viuran aventures humorístiques i dramàtiques de les quals podran sortir més airosos del que hagués pogut fer-ho qualsevol adult. Al final (tan sols en aparença), tant Tom com Huck acabaran sent conduïts a aquest context de persones que creixeran i deixaran de ser nens.














Gaudiu del video,

 Salut i teatre ! 

MeritxellEnricJordi i Albert. 




🎭






No hay comentarios:

Publicar un comentario