LA CITA DEL MES

LA CITA DEL MES

13 de noviembre de 2018

TEATREROS !!!


AVUI us portem un NOTICIÓN per a explicar.

Com tots sabeu cada any fem unes obres a final de curs a la Sala Calassanç...TRANQUILS, aquest any també les farem allà (El dia us e direm ben aviat) però enguany tenim una novetat important que engloba als nostres alumnes de 1r ESO.

Aquest any, aquest grup que porta la Meritxell Donaire, tindran la oportunitat de fer un SHAKESPEARE, ni més ni menys, i en ANGLÈS. 👏

I és que ens hem apuntat al ... 

"8è Trinity College London Concurs de Teatre Shakespeare"

Aquí hi podeu trobar tota la informació sobre el concurs

😱😍

L'obra serà: 

"Much Ado About Nothing"
(Molt soroll per no res / Mucho ruido y pocas nueces)
Comèdia teatral escrita per William Shakespeare ambientada a Sicília. La trama se centra en els malentesos, enganys i calúmnies que envolten dues parelles d'enamorats. 

Divendres passat els nostres alumnes, van rebre la notícia i van estar encantats amb la idea de poder fer un Shakespeare, en anglès i optar al gran premi. També els vam donar ja els textos...ja que al ser un concurs té diverses fases. La primera s'ha d'entregar el 15 de Gener, en forma de vídeo, i per això necessitem que els alumnes es puguin aprendre bé els guions. La fase final (si passem la primera) és la setmana de Sant Jordi on la representació es fa davant un jurat i en un teatre del Trinity College. 


Per aquest motiu hem donat als alumnes unes autoritzacions que ELS PARES heu de firmar, per temes de drets d'imatge i participació al concurs. Per altra banda, voldríem demanar-vos PARES, MARES, GERMANS, TIETS, TIETES...la vostra ajuda, ja que serà clau per poder arribar a les dates fixades pel concurs i poder participar-hi de la millor manera. 

Què us sembla la idea? 😏

Let's do theater! 










Molta sort, Salut i teatre ! 

MeritxellEnricJordi i Albert. 



🎭

No hay comentarios:

Publicar un comentario