LA CITA DEL MES

LA CITA DEL MES

12 de mayo de 2023

Ja s'acosta la MARATÓ de TEATRE ! 🎭

TEATRERS! 

És divendres i tornem amb el blog de l'activitat de teatre! 

Aquesta setmana us portem diverses informacions per a revisar ja que queda tot just un mes pel  dia 10 de juny de 2023 que, després de 3 anys, tornarem a fer la nostra
MARATÓ DE TEATRE! 

El 2020 vam fer la darrera Marató teatral, i des d'aleshores l'activitat no s'ha pogut reprendre i no hem pogut viure l'experiència d'aquest dia ple de teatre per on passen tants alumnes i tantes famílies. Un dia que es ple d'emoció i que a nosaltres ens encanta poder-lo viure amb vosaltres. 

De fet, tot l'equip tenim moltes ganes de recuperar aquest dia de nervis, llum, i teatre. Tenim ganes de compartir amb vosaltres les obres que portem preparant des de Gener perquè és una feina que fem amb molt poc temps però amb moltes ganes, i també una feina en que l'alumnat s'hi esforça molt en aprendre el text i saber què li toca fer pel seu personatge.
Aquest any tindrem alguna novetat a l'escenari, ja veureu! 

ℹ️Recordatoris per l'alumnat:

  1. Cal repassar, estudiar i acabar de memoritzar el text per cada dia d'assaig per poder arribar al dia de l'obra i estar tranquils.
  2. Si necessiteu ajuda demaneu-la a la família o digueu-ho a companys o al professor perquè us puguin ajudar a memoritzar. 
  3. Cal preguntar als professors sobre el VESTUARI de l'obra, si encara no us ho han dit. Si ja us han dit el vestuari podeu fer-li fotografies o portar-lo a classe perquè el vegin.
  4. Cal estar atent a les darreres indicacions que us donin. 
⚠️Recordeu que ja queden només 3 assajos en alguns grups.
 Això són 3h de res per arribar a poder fer l'obra.⚠️

ℹ️IMPORTANT FAMÍLIES: 
Aquesta setmana també s'ha repartit entre l'alumnat una circular amb els horaris de les funcions que CAL RETORNAR FIRMADA com a molt tard  DILLUNS 15 de Maig.

Reviseu que el vostre fill o filla tinguin la circular amb la següent informació que trobareu aquí sota.

HORARIS - 10 de Juny - Sala Calassanç 

Caldrà que els alumnes estiguin aquest dia a la sala en l’horari i l’ordre següent:



Un cop finalitzada cadascuna de les SESSIONS (1,2,...) la sala haurà de buidar-se per tal de donar pas a les següents actuacions.


Per accedir al teatre, s’haurà de pagar una entrada de 5 €, a fi de satisfer les despeses de lloguer de la sala.  La podran adquirir anticipadament a la secretaria de l’escola a partir de dimarts 23 de maig o bé el mateix dia a l’entrada del teatre. 


Pel que fa al vestuari per a la representació aquest haurà de ser confeccionada des de casa d’acord amb el personatge que el/la nen/a interpreta i seguint indicacions de la mestra de teatre.


Ja queda res per les funcions i estem convençuts i convençudes que sortirà fantàstic tot plegat, segur!

En tenim moltes ganes, i vosaltres? 
GRÀCIES, bon divendres i bona recta final de teatre! 

Salut, i teatre! 
🎭
Christian, Meritxell i Albert. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario