LA CITA DEL MES

LA CITA DEL MES

15 de febrero de 2019

TEATREROS !!!


És DIVENDRES i avui us fem propostes de teatre familiar, per aquest cap de setmana.
Teatre de titelles i musical per a gaudir tota la familia.
Aquí us deixem els espectacles proposats amb els enllaços i videos.


EL POT PETIT… AL TEATRE!

( Concert-espectacle participatiu familiar. Música en directe i titelles! )
A la Jana i en Pau els encanta viure mil i una aventures acompanyats de la seva deliciosa banda, La Mermelada Band. En aquesta ocasió els espera una aventura molt especial, descobrint nous personatges i noves històries dins aquest pot tan màgic, EL POT PETIT.

SONETS DE JOGUINA 
(Espectacle familiar a partir d'1 any)
L'AUDITORI 

Contes i rondalles carregades de fantasia, jocs i joguines, cançons de bressol i, fins i tot, estudis per a mans petites...us convidem a entrar de puntetes al món dels infants a través de versions de músiques que compositors com Mompou o Schumann van escriure inspirats en l'univers dels més petits. Un concert pensat per a despertar els sentits i fer volar la imaginació.




L'AVENTURA D'AVORRIR-SE 
(Espectacle familiar. L'Estaquirot Teatre. Titelles) 
SANT ANDREU TEATRE

Un espectacle que reflexiona sobre l’avorriment i el temps de lleure dels nens i nenes.

La Rita és una nena que s’avorreix i no sap jugar sola, tot i tenir moltes joguines. Però un dia, jugant amb un aneguet de goma a casa l’àvia, comença una aventura que la portarà  a viatjar amb la imaginació al món dels colors , descobrint personatges sorprenents…


LA GALLINA DELS OUS D'OR
 ( Majors de 4 anys.)
TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA
Un conte que parla sobre la pobresa, la riquesa i l’avarícia… i conta que els diners són un “cuento”. És una proposta de la companyia Zum Zum Teatre que ja havia presentat anteriorment muntatges com ara La camisa de l’home feliç o La nena que vivia en una capsa de sabates.
Hi havia una vegada dos pobres grangers que tenien el costum d'acollir totesl les aus que arribaven extraviades a la seva granja. Un dia va arribar una gallina que va canviar la seva sort, una gallina de plomes molt blanques que ponia un ou d'or cada dia. La riquesa va donar lloc a l'avarícia i la felicitat es va convertir en la desgràcia que va destruir la vida dels dos grangers. 


BROADWAY A CAPPELLA

   (Música a Cappella i teatre musical) 
 ONYRIC
La veu humana és l’instrument més poderós, expressiu, emocionant i complex que existeix. Ara podràs descobrir-ho a Broadway a cappella, on podràs gaudir de 13 veus a cappella que et convidaran a fer un viatge pel millor de Broadway.

Un recital de les grans cançons del paradís del teatre musical, interpretat per tretze dels millors cantant de musical a casa nostra. Sense instruments, només amb les seves veus.



Gràcies per seguir-nos i fins la setmana vinent!

Salut i teatre!


MeritxellEnricJordi i Albert. 


🎭

No hay comentarios:

Publicar un comentario